Dit is Karel

Dit is Karel. Tot voor kort wist Karel nog niet dat hij Karel was. We vroegen ons überhaupt af of hij nog wel van zijn bestaan wist, zó mager en slecht… Lees meer »De mannen van staal

In de vergader- annex trainingsruimte in de ruimte Boven de Deel werken de mannen van staal aan een prachtig meubelstuk; een scheidingswand gemaakt van staal en vintage kozijnen. Het vraagt om… Lees meer »


Het aftellen kan beginnen!

Het kostte wat inventarisatiekracht maar we hebben weer een stip aan de horizon. De exacte datum houden we nog angstvallig – uit angst voor meer onvoorziene gebeurtenissen – voor ons,… Lees meer »


Plantjesmarkt op de Beusichemsedijk

Tenminste, het léék een plantjesmarkt. Een vrachtwagen vol bracht Kroeze Hoveniers mee. Sierplantjes en kruiden zijn inmiddels geplant rondom het pand. Nu hopen op zowel zonnige als natte dagen!


Wat een vloer allemaal kan doen

Ons geduld is flink op de proef gesteld. De gietvloer op de bovenverdieping moest een paar dagen drogen alvorens we het eindresultaat mochten bewonderen. Het was het wachten waard, ineens… Lees meer »


Eindelijk weer actie!

Na een periode waarin de werkzaamheden stil kwamen te liggen, zijn we vandaag weer aan de slag gegaan! Het skelet van de bar/keuken-combinatie krijgt vorm en de elektriciens kunnen hun… Lees meer »