Vergaderen bij VRIJ

VRIJ is geen standaard vergaderlocatie. Zo huur je bij VRIJ niet een ruimte, maar een complete locatie. Tegen een vergelijkbaar tarief, uiteraard. Dat maakt dat je zelf kunt bepalen waar je vergadert, traint of presenteert en je niemand tegenkomt die je niet zelf hebt uitgenodigd. Privacy, discretie en rust staan voorop. VRIJ is van oorsprong een boerderij en is gelegen op Landgoed Anckerwaerdt.

De ruimten

De voormalige boerderij is grofweg opgedeeld in drie ruimten: de Deel, Boven de Deel en de Zichtkamer. Laatstgenoemde is ingericht als woonkamer, compleet met haard en televisie. De Deel is met de ruime open keuken het hart van de boerderij waar onder andere lunch en diner geserveerd worden. Boven de Deel zijn alle voorwaarden voor een perfecte sessie aanwezig: volautomatische beamer en scherm, audio en microfoon. Maar ook in de Zichtkamer is het mogelijk uw presentatie te tonen op het televisiescherm. Op aanvraag is het mogelijk in de Deel voor presentatiemiddelen te zorgen.

Bij mooi weer is er de mogelijkheid uit te wijken naar het ruim opgezette terras

Locatie huur: het eerste uur EUR 125, opvolgende uren EUR 105 per uur.
VRIJ is alleen als locatie als geheel te huur. Je kunt zo gaan en staan waar je wilt en gebruik maken van alle aanwezige faciliteiten

Capaciteit per ruimte

  • De Deel: sit down: 80 personen, walking: 100-120 personen, theater: 100 personen
  • Boven de Deel: U-opstelling: 26 personen, blokopstelling: 32 personen, cabaretopstelling: 38 personen, theater opstelling: 100 personen
  • Zichtkamer: Aan tafel: 10 personen, zithoek/lounge: 6 personen

Een kijkje in de keuken

In De Deel kunnen allerhande lunches en diners bereid worden. We werken niet met een standaard opzet maar leveren maatwerk: verse soep met brood, huisgemaakte kroketten, een drie-gangendiner en alles daar tussenin. We waarderen het als je jouw wensen bij ons kenbaar maakt zodat we je een passend voorstel kunnen doen. Om toch enige richtlijn te verschaffen vind je hier de vanaf prijzen:

Lunch v.a. EUR 17,50 per persoon
Diner v.a. EUR 34,50 per persoon

VRIJ beschikt over een moestuin van circa 400 vierkante meter met uitsluitend biologisch verbouwde gewassen, bestemd voor eigen gebruik.

 

Op al onze boekingen zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing. Informeer ernaar bij VRIJ in Culemborg.

Vergaderen bij Vrij? Wij zijn bereikbaar op 0345 - 82 03 89. Je kunt ook je gegevens achterlaten: Contact