Vieren bij VRIJ

Vier je zakelijke successen, je jubileum of bedrijfsfeest. Vier je nieuwe product of de verovering van een nieuwe markt. Vier de liefde en het leven. VRIJ is er graag bij. Kom langs om je wensen te bespreken, we doen er zo mogelijk nog een schepje bovenop. De Deel – in de zomer in combinatie met het ruime terras – leent zich voor een intieme maar ook uitgelaten setting. Afhankelijk van wat je voor ogen hebt passen we meubilair, verlichting en de aankleding aan.

De Deel

De voormalige boerderij is grofweg opgedeeld in drie ruimten: de Deel, Boven de Deel en de Zichtkamer. Laatstgenoemde is ingericht als woonkamer, compleet met haard en televisie. De Deel is met de ruime open keuken het hart van de boerderij waar onder andere lunch en diner geserveerd worden. De Deel is tevens de ruimte waar jouw ‘viering’ gehouden kan worden. Een uitsparing in de voormalig hooizolder kan bijvoorbeeld dienen als podium voor entertainment en toespraken.

VRIJe keuken

De keuken is al net zo VRIJ als alle andere zaken binnen VRIJ in Culemborg. We bespreken jouw wensen en eisen en leggen dit neer bij de chef die daarbij past. Als je zelf geen voorkeuren of inspiratie hebt, vullen wij het culinaire gedeelte in overleg met jou voor je in. Vanwege dit maatwerk zullen de prijzen variëren. Om toch enige richtlijnen te verschaffen houden wij een vanaf prijs aan van: lunch EUR 17,50 p.p. | diner EUR 29,50 p.p.

VRIJ beschikt over een moestuin van circa 400 vierkante meter met uitsluitend biologisch verbouwde gewassen, allen bestemd voor eigen gebruik.

Weer eens wat anders

Boven de Deel is primair ingericht als vergader- annex trainingsruimte, maar kan ook dienen als bijzondere ruimte voor een diner. Helaas beschikt het gebouw niet over een lift waardoor de bovenste verdieping niet bereikbaar is voor mensen die slecht ter been zijn. De beneden verdieping is daarentegen wel rolstoelvriendelijk met tevens een minder-validentoilet.

Bij mooi weer is er natuurlijk de mogelijkheid om uit te wijken naar het ruim opgezette terras.

Tel je gasten:

  • De Deel: sit down dinner: 80 personen, walking dinner: 100-120 personen, theater: 100 personen
  • Boven de Deel: U-opstelling: 26 personen, blokopstelling: 32 personen, cabaretopstelling: 38 personen, theater opstelling: 100 personen.
  • Zichtkamer: Aan tafel: 10 personen, zithoek/lounge: 6 personen

 

Op al onze boekingen zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing. Informeer ernaar bij VRIJ in Culemborg.

Vergaderen bij Vrij? Wij zijn bereikbaar op 0345 - 82 03 89. Je kunt ook je gegevens achterlaten: Contact